През март АГ специалистите от Ин витро център Димитров ще провеждат безплатни

...
През март АГ специалистите от Ин витро център Димитров ще провеждат безплатни
Коментари Харесай

Безплатни АГ прегледи в столицата - Здраве

През март АГ експертите от Ин витро център " Димитров " ще организират безвъзмездни първоначални прегледи и съвещания на дами, които възнамеряват бебе.

Прегледите ще се организират всеки четвъртък от месеца сред 12 и 15 ч . в клиниката с адрес: гр. София, ж.к. Младост I, ул. “д-р Стоян Чомаков “ 2.

Датите са: 2, 9, 16, 23 и 30 март.

Този жест към дамите е обвързван с желанието ни по-голяма част от тях да извърнат внимание на репродуктивното си здраве. Разцвета на репродуктивния интервал на дамата е сред 18 и 30 години, което е и най-хубавата възраст за зачеване, припомня доктор Йосиф Димитров – шеф на центъра и експерт по репродуктивно здраве с над 40 годишен опит.

„ След 30-та година фертилитетът стартира постепенно да се намалява, а след 35 година стремглаво пада надолу. Родителството не трябва да се отсрочва “, добавя доктор Димитров.

Жените, които желаят да се включат в безплатните първоначални прегледи и съвещания през месец март, е належащо да си запишат час авансово на телефоните на регистратурата: 02/95 473 40 ; 0888-23-22-00.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР